Kakaosmør, pulver 100 g.

59,95

Smelt chokoladen ved 40-50 grader. Køl ned til ca. 34 grader. Tilsæt kakao- smør i pulverform (10g pr. kg). Rør godt. Når chokoladen har nået den ønskede temperatur (29-32 grader) er det klar til brug.

Varedeklaration: 100 % kakaosmør

Model/varenr.: SW6009

Smelt chokoladen ved 40-50 grader. Køl ned til ca. 34 grader. Tilsæt kakao-smør i pulverform (10g pr. kg). Rør godt. Når chokoladen har nået den ønskede temperatur (29-32 grader) er det klar til brug. 

Varedeklaration: 100 % kakaosmør.

 

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 3766/900 KJ/Kcal
Fedt 100 g
Heraf mættede fedtsyrer 60 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g