Par-medlemsskab til Kagemagasinet's Klub

 
Par-medlemsskab til Kagemagasinet's Klub
Click to enlarge

Medlemskabet gælder frem til 1. april 2014.

Par-medlemskab er for dig, der ønsker at dele oplevelsen med en af dine nærmeste. Med et par-medlemskab får i én Wilton årsbog. I vil begge modtage et medlemskort og nyhedsmail en gang om måneden. For at købe et par-medlemskab skal man have samme bopæl.

Du får Wiltons årsbog 2014 tilsendt i primo august, som har en værdi af 149 kr. Bogen er fuld af opskrifter, gode ideer og inspiration.

Hver måned vil du modtage en nyhedsmail med medlemstilbud på bl.a. bageredskaber, kagepynt og bagetilbehør fra Wilton og andre producenter.

2 gange om året inviteres du til for-udsalg hos SpecialKøbmanden. For-udsalg afholdes dagen før udsalget starter for alle. Det betyder, at du har muligheden for at få fingrene i de lækre udsalgsvarer først.

Den butik du har valgt som forhandler, vil afholde ca. 2 legestuer for medlemmer. På legestuen har du rig mulighed for at afprøve en masse produkter. Der vil være dygtige undervisere til at guide, vejlede og inspirere.

Du får muligheden for at købe plads på vores internationale kurser før alle andre. Kom på de eftertragtede kurser med gæsteundervisere fra hele verden.

Du får adgang til kagemagasinetsklub.dk, hvor du kan finde lækre opskrifter, vejledninger og inspiration,.

Hver måned kan du deltage i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til vores butikker. Se mere på kagemagasinetsklub.dk

Butik
Price from
250,00
 [CC10814] 
Print product sheet

Brands

Your cart is empty

All orders over 450,00 DKK receive FREE shipping within Denmark.
Login Here
Sign Up
Newsletter