Model: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

47,96
FREE shipping!
Model: CO-10514-50

pakket i mindre portion.

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

55,96
FREE shipping!
Model: CO-10515-50

pakket i mindre portion.

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

23,96
FREE shipping!
Model: CO-10530-50

pakket i mindre portion.

Sjov bobblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

63,96
FREE shipping!
Model: CO-10503-50

pakket i mindre portion.

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

23,96
FREE shipping!
Model: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

135,20
FREE shipping!
Model: CO-10510

500g. Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

476,00
FREE shipping!
Model: CO-10503

600 gr. Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

143,20
FREE shipping!
Model: CO-10502

300gr. Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige sauser

236,00
FREE shipping!
Model: CO-10511

Gelé-middel udvundet af cellulose fra grøntsager. Ulig andre gelé-midler, bliver Metil (med en metilcellulose base) først til gelé, når det bliver tilført varme. Når det er koldt opfører det sig som jævner. Der er mange variationer af viskositet, når det gælder metilcellulose og det påvirker det endelige resultat af gelification. Metil er ofte blevet valgt pga. dens gelificeringskraft og reabilitet.

Pulverform. Skal blandes, mens det er koldt. Ryst kraftigt og lad det hvile i køleskabet indtil det når 4° C, så det bliver fugtigt. Herefter, skal det opvarmes til 55° C. Når produktet igen er afkølet, mister det sin gelificerings kapacitet og bliver flydende.

360,00
FREE shipping!
Model: CO-10495

EASY KIT Spherification indeholder: Algin (225 g), Gluco (200 g), Xantana (190 g), Gelly (Gelatine 200 Bloom)

indeholder desuden værktøj og recepter

956,00
FREE shipping!
Model: CO-10514

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

360,00
FREE shipping!
Model: CO-10513

300gr. Monoglycerideer og diglycerideer fra fedt er udvundet af glycerin. Glice er en emulgator som kan indarbejde et vandligende middel i et fedtstof.

Det er en emulgator, der minder om olie, hvilket betyder, at det først skal nedbrydes med et fedt element og herefter sættes til det vandlignende element.

Købes som flager. Kan ikke opløses i vand. Det opløses i olie, der er varmet op til 60° C. Blandingen af olie og Glice i vand skal ske langsomt for at emulsionen bliver tilfredsstillende.

151,20
FREE shipping!
Model: CO-10506

500gr. Er et gelémiddel, som er udvundet af rødalgerne Chondrus og Eucheuma genera. Det er en Carrageenan, opkaldt efter Carragheen i Irland, hvor disse alger er blevet brugt i mere end 600 år. I midten af de 20. århundrede begyndte dette "Irske mos" at blive industrielt fremstillet som et gelé middel. Bruges til den traditionelle Irske budding; Carrageen Mould. Carrageenan er emulgerende, fortykkende og geldannende tilsætningsstof i is, geléer, kiks, småkager, milk shakes og frosne desserter.
Det er enddog brugt i nogle kosmetik- og medicinprodukter.

Iota kan lave en blød og elastisk gelé. Det kan også anvendes til at lave varm gelatine.

 Fint pulver. Det skal opløses i kold væske og opvarmes til omkring 80° C for at blive til gelé. En blød gelé, som ikke former sig, mens det bliver omrørt. Hvis geléen går fra hinanden, kan det formes igen.

360,00
FREE shipping!
Model: CO-10500

400gr. Er et gelémiddel udvundet af rødalgerne Chondrus og Eucheuma genera.

Det er en Carrageenan, opkaldt efter Carragheen i Irland, hvor disse alger er blevet brugt i mere end 600 år. I midten af de 20. århundrede begyndte dette "Irske mos" at blive industrielt fremstillet som et gelé middel. Bruges til den traditionelle Irske budding; Carrageenan Mould. Carrageenan er emulgerende, fortykkende og geldannende tilsætningsstof i is, geléer, kiks, småkager, milk shakes og frosne desserter.
Det er endog brugt i nogle kosmetik- og medicinprodukter.
 

Fint pulver. Skal blandes, mens det er kold og skal langsomt bringes i kog. Dets evne til hurtigt at blive til gelé gør, at vi kan bruge det til at tildække en anden ingrediens med. Når først det er blevet til gelé, kan det holde til temperaturer op til omkring 60° C. I syre midler mister det noget af sin holdbarhed. Kappa laver blød gelé med en fast og knasende overflade.

396,00
FREE shipping!