Model: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
Model: CO-10514-50

pakket i mindre portion.

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
Model: CO-10515-50

pakket i mindre portion.

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

29,95
Model: CO-10514

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

450,00
Model: SPK-1659

Velegnet til is, kager, konfekt

Varedeklaration: Frysetørret Mango tern

27,95
Model: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
Model: CO-10525

Manitol har en lav hygroskopicitet, er ikke fugtgivende og kan tåle en temperatur på op til 400 °C, uden at det smager brændt. Det har en lav sødeevne (50-60 %) i forhold til saccharose.

Fremgangsmåde:
Smeltes ved lav varme, indtil produktet er fuldstændigt flydende. Produktet, der skal krystalliseret dyppes forsigtigt i badet. Beregnet til brug i fødevarer. Behandles forsigtigt, idet produktet når en meget høj temperatur.

Ingredienser:
Sødemiddel: Mannitol fremstillet ved hydrogenering (E-421i). En overdreven indtagelse kan virke afførende.

275,00
Model: CO-10503

600 gr. Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

179,00
Model: CO-10502

300gr. Et naturligt soja lecithinbaseret stof som gør det muligt at lave skum af juice eller andre vandlignende midler.

Opløses i kold væske og piskes op. Emulgerer desuden umulige sauser

295,00
Model: CO-10502-40
54,95
Model: CO-10508-40
99,95
Model: CO-10510

500g. Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

595,00
Model: CO-10530

300gr. Sjov bobblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

295,00
Model: CO-10508

400gr. Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

750,00
Model: CO-10512

600gr. Emulgator, der stammer fra sacarose og udvundet fra reaktionen mellem sacarose og fede syrer (sucroester). Dette produkt er i vidt udbredt i Japan. Pga. dens høje stabilitet som en emulgator, er den brugt til at anrette "olie i vand" emulsioner. Produktet minder om vand og skal derfor først opløses i vand før brug. Den har også luftige kvaliteter.

Pulverform. Uopløselig i fedt. Det bliver opløst i vand uden, at det er nødvendigt at tilsætte varme - dog opløses det hurtigere i varme. Når der først er opløst, skal det langsomt sættes til det fede middel.

550,00