Er du vild med chokolade, og vil du gerne prøve at fremstille de skønne himmerigsmundfulde selv? Hvis svaret er "JA" så er du på rette vej. På vores chokoladekursus får du lært hvordan du hjemme kan temperere og støbe lækre fyldte chokolader. Vi arbejder sammen i hold, og laver støbt chokolade fra bunden, med støbning af skaller, fyld og lukning. Derudover arbejder vi også med dyppet chokolade og overføringsark med tryk af kakaosmør.

Du lærer at temperere chokoladen, så den får glans og det helt rigtige knæk, ja faktisk betyder den korrekte temperering også alt for chokoladens holdbarhed og om chokoladestykkerne overhovedet vil ud af støbeformen.

Du får opskrifter og tempereringsskema med hjem, sammen med en æske med chokolader.

Dette kursus er for begyndere.

Er du vild med chokolade, og vil du gerne prøve at fremstille de skønne himmerigsmundfulde selv? Hvis svaret er "JA" så er du på rette vej. På vores chokoladekursus får du lært hvordan du hjemme kan temperere og støbe lækre fyldte chokolader. Vi arbejder sammen i hold, og laver støbt chokolade fra bunden, med støbning af skaller, fyld og lukning. Derudover arbejder vi også med dyppet chokolade og overføringsark med tryk af kakaosmør.

Du lærer at temperere chokoladen, så den får glans og det helt rigtige knæk, ja faktisk betyder den korrekte temperering også alt for chokoladens holdbarhed og om chokoladestykkerne overhovedet vil ud af støbeformen.

Du får opskrifter og tempereringsskema med hjem, sammen med en æske med chokolader.

Dette kursus er for begyndere.