Genskab El Bullis fantastiske univers i dit eget køkken!
Vi har de berømmede ingredienser, der var med til at gøre El Bulli til Verdens bedste restaurant. Lav ’kaviar’ eller andre sjove typer sfære i køkkenet. Vi har startkits.

Model/varenr.: SK3019

Malto er et produkt, der er udvundet af tapioka og baseret på maltodextrin (kulhydrat). Det anvendes som fyldemiddel, men kan også absorbere olier. Fremtræder som et meget fint pulver. God kold og varm opløselighed. Når det blandes med olie, bliver det et pulver, der kan bearbejdes og som opløses i vandholdigt medium.

59,95
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10514-50

pakket i mindre portion.

Udvindes af alger. Har en evne til at gelere i forbindelse med calcium. Opløser man Algin i en væske og nedsænker det i Calcic, dannes der en tynd geléhinde om væsken. Disse kaldes Sfæres eller spheres. Kan også anvendes til fake Kaviar.

69,95
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10515-50

pakket i mindre portion.

Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

29,95
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10530-50

pakket i mindre portion.

Sjov bobblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

79,95
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10510

500g. Agar udvindes af rødalger eller tang og bruges som geleringsmiddel. Kan anvendes istedet for husblads hvor man ikke ønsker animalsk produceret fortykningsmiddel. Avendes også til gel spaghetti. Kan bevare formen op til 80 grader

595,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10503-50

pakket i mindre portion.

Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

29,95
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10495

EASY KIT Spherification indeholder: Algin (225 g), Gluco (200 g), Xantana (190 g), Gelly (Gelatine 200 Bloom)

indeholder desuden værktøj og recepter

1.195,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10515

600g. Calcium salt i høj koncentration og letopløseligt. Bruges sammen med Algin når man laver spherification.

169,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10503

600 gr. Sodium citrat. Udvindes af citrusfrugter  og er almindeligvis brugt i fødevareindustrien til at forhindre oxidering af grøntsager og frugt.

Det har en evne til at reducere syre i maden og er nødvendig for at kunne lave sfæres af noget med højt syreindhold.

Opløses nemt og reagerer hurtigt.

179,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-20001

Det nødvendige værktøj når der skal fremstilles sfæres/spheres.

Sættet indeholder:

Doseringsskeer (til sfæres, balloner, ravioli)

Opsamlingsskeer (til at flytte og rense sfæres.

Sprøjter (til at lave dråber f.eks kaviar)

550,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10530

300gr. Sjov bobblende og prikkende effekt. Kan spises som de er, indkapslet i chokolade eller karamel. Mal dem til pulver og tilsæt det til is og sorbet.

Aflange granulater med en neutral smag.

295,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10506

500gr. Er et gelémiddel, som er udvundet af rødalgerne Chondrus og Eucheuma genera. Det er en Carrageenan, opkaldt efter Carragheen i Irland, hvor disse alger er blevet brugt i mere end 600 år. I midten af de 20. århundrede begyndte dette "Irske mos" at blive industrielt fremstillet som et gelé middel. Bruges til den traditionelle Irske budding; Carrageen Mould. Carrageenan er emulgerende, fortykkende og geldannende tilsætningsstof i is, geléer, kiks, småkager, milk shakes og frosne desserter.
Det er enddog brugt i nogle kosmetik- og medicinprodukter.

Iota kan lave en blød og elastisk gelé. Det kan også anvendes til at lave varm gelatine.

 Fint pulver. Det skal opløses i kold væske og opvarmes til omkring 80° C for at blive til gelé. En blød gelé, som ikke former sig, mens det bliver omrørt. Hvis geléen går fra hinanden, kan det formes igen.

450,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10500

400gr. Er et gelémiddel udvundet af rødalgerne Chondrus og Eucheuma genera.

Det er en Carrageenan, opkaldt efter Carragheen i Irland, hvor disse alger er blevet brugt i mere end 600 år. I midten af de 20. århundrede begyndte dette "Irske mos" at blive industrielt fremstillet som et gelé middel. Bruges til den traditionelle Irske budding; Carrageenan Mould. Carrageenan er emulgerende, fortykkende og geldannende tilsætningsstof i is, geléer, kiks, småkager, milk shakes og frosne desserter.
Det er endog brugt i nogle kosmetik- og medicinprodukter.
 

Fint pulver. Skal blandes, mens det er kold og skal langsomt bringes i kog. Dets evne til hurtigt at blive til gelé gør, at vi kan bruge det til at tildække en anden ingrediens med. Når først det er blevet til gelé, kan det holde til temperaturer op til omkring 60° C. I syre midler mister det noget af sin holdbarhed. Kappa laver blød gelé med en fast og knasende overflade.

495,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10504

1000gr. Maltodexin er et kulhydrat udvundet af majs molekyler. Det har en lidt sødende virkning, men indeholder ingen kalorier.

Kan opløses i både varme og kulde. Går i forbindelse med olie og bliver til fast form. Udstik med et lille glas eller småkageudstikker til festlig og smagsfuld afpyntning.

Man kan f.eks. at lave olivenoliepulver, som bliver til olivenolie igen, når det spises. Det samme kan gøres med Nutella og lave "sne" over sine desserter. Pulveret presses gennem en finmasket si.

Ved forbindelse med vand opløses blandingen fuldstændig.

695,00
GRATIS levering!
Model/varenr.: CO-10511

Gelé-middel udvundet af cellulose fra grøntsager. Ulig andre gelé-midler, bliver Metil (med en metilcellulose base) først til gelé, når det bliver tilført varme. Når det er koldt opfører det sig som jævner. Der er mange variationer af viskositet, når det gælder metilcellulose og det påvirker det endelige resultat af gelification. Metil er ofte blevet valgt pga. dens gelificeringskraft og reabilitet.

Pulverform. Skal blandes, mens det er koldt. Ryst kraftigt og lad det hvile i køleskabet indtil det når 4° C, så det bliver fugtigt. Herefter, skal det opvarmes til 55° C. Når produktet igen er afkølet, mister det sin gelificerings kapacitet og bliver flydende.

450,00
GRATIS levering!