Texturas Gellan 400 gr

750,00

400gr. Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

Model/varenr.: CO-10508

400gr. Fremstilles af bakterien Sphingomonas elodea. Gellan laver en fast gelé, som kan skæres selv ved 90 grader.

Fint pulver. Mister sin effekt ved kontakt med saltopløsninger.

Opløses i vandigt medium 5-10 g/l ved rumtemperatur. Blandingen varmes op til en temperatur på 90 ºC, under konstant omrøring. Den hviler til dannelse af gelé.
Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser: Geleringsmiddel: Gellangummi E418.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 332/168 KJ/Kcal
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 1 g
Salt 1,2 g